Σεζόν 2018-2019

Angelo Tsarouchas-Γιώργος Χατζηπαύλου Stand up comedy special, on tour!

Φθινοπωρινή συνάντηση κορυφής!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους καλύτερους και πιο δραστήριους Έλληνες κωμικούς συμπράττει με τον Angelo Tsarouchas, τον σπουδαίο διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδό, σε μια περιοδεία ανά την Ελλάδα με τίτλο “Stand Up Comedy Special”.

Μια ξεχωριστή εμπειρία κωμωδίας.

Ποιος είναι όμως ο Angelo Tsarouchas;

Πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης κωμικό. Έχει εμφανιστεί σ’ ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, από τον Καναδά ως την Αυστραλία, τόσο σε solo παραστάσεις, όσο και ως guest κωμικών, όπως ο Russell Peters και o Vince Vaughan. Επίσης, συνδυάζει την επιτυχημένη stand up καριέρα με εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες μεταξύ των οποίων είναι τα: “Mad Men”, “Last Comic Standing”, “John Q”, “The Recruit” και “Cinderella Man.

Ο Angelo Tsarouchas έρχεται στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί του την καινούρια του παράσταση με τίτλο “Appetite for Discussion”, στην οποία μας «σερβίρει» τις εμπειρίες του ζώντας ανάμεσα στην ελληνική και την αμερικανική κουλτούρα, γαρνιρισμένες φυσικά με πολύ γέλιο. Μεταξύ άλλων θα μοιραστεί μαζί μας το πόσο πολύ διαφέρει η ελληνική οικογένεια από όλες τις άλλες και το πώς είναι να μεγαλώνεις στη διασπορά.

Εξασφαλίστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας. Αυτή η special παράσταση θα είναι πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία κωμωδίας. Και αυτό είναι υπόσχεση!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου θα είναι στα ελληνικά ενώ του Angelo Tsarouchas στα αγγλικά.

Στάσεις περιοδείας

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Σάββατο 3 Νοεμβρίου – CINE STUDIO (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου – ΘΕΑΤΡΟ ACT (ΠΑΤΡΑ)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου – ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ (ΑΘΗΝΑ)

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ Προπώληση: 10 ευρώ 

Για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας κάντε κλικ εδώ.

What a season! 

Η σεζόν 2017-2018 ήταν μία από τις πιο παραγωγικές για τον Γιώργο! Από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του, μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού, πραγματοποίησε περισσότερες από 140 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε 9 Ευρωπαϊκές πολείς!

Και υπάρχει συνέχεια!

Νέα σόλο παράσταση από τις 19 Ιανουαρίου 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην κεντρική θεατρική σκηνή, για 4 μόνο Σάββατα.

Μία μίνι περιοδεία σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης  με τον διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδό κωμικό Angelo Tsarouchas τον Νοέμβριο.

Ένας μικρός κύκλος παραστάσεων με το “Σχεδόν σαράντα” σε 10 επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας το Φθινόπωρο.

Και φυσικά το Comedy club για παιδιά, η μοναδική ελληνική παράσταση stand up comedy για παιδιά 6-12 ετών και τους γονείς του που φέτος θα έχει έναν κύκλο παραστάσεων-έκληξη τον Νοέμβριο σε περιοδεία στην Ευρώπη αλλά και ολό τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών με μία μουσική αλλά και Χριστουγεννιάτικη εκδοχή!

Στην σελίδα “Παραστάσεις”  μπορείτε να δείτε τις μέχρι στιγμής προγραμματισμένες εμφανίσεις για το καλοκαίρι και την σεζόν 2018-2019 αλλά και να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Κάντε subscribe στο mail list για να είστε ενήμεροι για τα πάντα!