Σεζόν 2018-2019

Τάιμινγκ

Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου και για 4 μόνο παραστάσεις στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την νέα stand up comedy παράστασή του με τίτλο “Τάιμινγκ”.

Στην 4η σόλο παράστασή του ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. 

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό από τον Γιώργο σε μία παράσταση stand-up κωμωδίας που στόχο έχει να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη  μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της! 

19 και 26 Ιανουαρίου, 2 και 9 Φεβρουαρίου, Κεντρική σκηνή. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθετείτε ΕΔΩ.

xatzipavlou-fb-insta

Comedy club για παιδιά Χmas Special στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνων.

Το Comedy club για παιδιά, η πρώτη παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς, έρχεται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Μια παράσταση διασκεδαστική για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους.

Τα παιδιά ψυχαγωγούνται διότι μέσα από τη δομή του πιο δυνατού είδους κωμωδίας παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, από τη σχέση με τους γονείς, το σχολείο, την καθημερινότητα, τους φίλους, το μέλλον και πώς το βλέπουν, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωές κόμιξ κι ένα σωρό ακόμα.

Οι γονείς διασκεδάζουν εφόσον αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι «μεγάλοι» λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.

Σε αυτό τον κύκλο παραστάσεων όμως ο Γιώργος Χατζηπαύλου δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστεί και μία αγαπημένη τραγουδοποιός, η Σοφία Κουρτίδου η οποία με τη βοήθεια του live looping -μια τεχνική που με τον αντίστοιχο τεχνολογικό εξοπλισμό επιτρέπει την παραγωγή τραγουδιών με τη χρήση ήχων και φωνών- που κατέχει όσο κανείς άλλος, θα δημιουργεί σε κάθε παράσταση με τις φωνές των μικρών φίλων και των γονιών τους αλλά και με τους ήχους που το μαγικό μηχάνημα live looping μετατρέπει σε μελωδίες, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Γνωστά και αγαπημένα, που όμως δεν έχουν ακουστεί ποτέ με τον τρόπο που θα ακουστούν στην παράσταση αυτή αλλά και κάποια που θα δημιουργηθούν από το μηδέν. Με τις ιδέες του Γιώργου, της Σοφίας, των μικρών και των μεγάλων θεατών του Comedy club για παιδιά!

Κείμενα, ερμηνεία, σκηνοθεσία Γιώργος Χατζηπαύλου
Τραγούδι, live looping Σοφία Κουρτίδου
Παραγωγή Μουσική Βιβλιοθήκη και Αλέξανδρος Ζώης

Τιμές εισιτηρίων
€ 8,00 (προπώληση)
€ 10,00 (την ημέρα της παράστασης)

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας κάντε κλικ εδώ.

b_11502_or_ccp

Comedy Club για παιδιά! Με τον Γιώργο Χατζηπαύλου – European Tour!

Η μοναδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά ταξιδεύει εκτός Ελλάδας! Για πρώτη φορά σε 4 ευρωπαϊκές πόλεις: Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Χάγη, Μόναχο με 6 προγραμματισμένες παραστάσεις συνολικά. Όλες οι μέρες, ώρες και πληροφορίες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ελληνικού stand up comedy που κατοικούν εκτός Ελλάδας υπάρχουν εδώ.

poster-all-web-min

Κάντε subscribe στο mail list για να είστε ενήμεροι για τα όλα!